Starea Nației 8 august 2019 I Singurătatea cetățeanului de cursă lungă

Publicat pe 8 aug. 2019
Aboneaza-te la canalul nostru: bit.ly/2Q5sCHR
Canalul emisiunii Starea Nației, prezentată de Dragoș Pătraru, difuzată de luni până joi, de la ora 22:30, pe Prima TV.
Filosofia emisiunii Starea Nației este următoarea: într-o lume în care presa are destule momente în care se abate de la statutul de câine de pază al democrației, lucrurile trebuie rezolvate tot din interiorul breslei. Astfel de emisiuni, care să sancționeze deopotrivă derapajele politicienilor și ale presei pot contribui serios la însănătoșirea presei. Nu dăm verdicte, dar vom prezenta faptele. Iar la cum arată ele, de multe ori nici nu mai e nevoie de verdicte.
Urmăreste-ne și pe:
Site Starea Nației: www.stareanatiei.ro
Facebook: StareaNatiei
Twitter: StareaNatiei
Instagram: stareanatiei
Magazin Starea Nației: www.stareanatiei.ro/magazin/
Revista Starea Nației: www.stareanatiei.ro/revista-starea-natiei/
Podcast Starea Nației: www.stareanatiei.ro/podcasts/
Pentru sugestii și reclamații ne puteți găsi la:
Telefon:
0751293096 (de luni până vineri, intre orele 9:00 - 18:00)
E-mail:
contact@stareanatiei.ro

Comentarii

 • din pacate peste tot e la fel ca roman nu intereseaza pe nimeni de la zurich la luxembourg

 • Respect pentru curaj, de poporul ROMAN ar avea 50% curajul tau am avea o tara cu 50% mai frumoasa minim. 👍👍👍👍👍

 • Dumneavoastră prin această emisiune doriți să demonstranți mizeriile în care trăiește acest popor , dar pe acești ticăloși nu au nicio chestie asta au în sînge. Dacă nu fac lucrurile astea ei nu pot trăi.

 • Păcat ! Această țară este scăpată de sub control de mult , nu cred -soluție numai există .Oamenii simplii nu au putere în fața acestor mutanti genetici .

 • Domnule Dragoș sunteți bun de președinte ale țări

 • Ala zice de Iliescu, dar daca te uiti bine la el, chiar seamana cu Iliescu :)))))

 • excelent boss :D

 • multumim pt emisiunea adevarului

 • SFÂNTUL IOAN GURĂ DE AUR 1. Viaţa pământească asemuită cu o reprezentaţie de teatru La amiază, la teatru, cortina se dă în lături - şi actorii, în ceaţă, îşi fac intrarea, având măşti pe faţă. Unul se înfăţişează ca filozof şi nu-i filozof; altul rege, fără să fie, ci numai îmbrăcat ca un rege, căci aşa cere piesa...; altul face pe doctorul, fără să fi îngrijit nici măcar un lemn, ci numai îmbrăcat ca doctor; altul face pe sclavul, cu toate că-i slobod; celălalt pe profesorul, fără să aibă ştiinţă de profesor. Ei nu par ceea ce sunt, ci par ce nu sunt: doctor, filozof din pricina părului care-i împodobeşte masca, soldat, din pricina uniformei, etc. Prin înfăţişarea ei, masca ne dă o închipuire, dar nu face mincinoasă firea, ci numai îi ascunde adevărul. Atâta vreme cât privitorii stau şi se uită, măştile nu se mişcă de pe feţe; dar când s-a lăsat seara, când spectacolul s-a isprăvit şi privitorii au plecat, măştile au fost aruncate. Cel care făcea pe regele la teatru, odată plecat, devine iarăşi fierarul de toate zilele; cel care, pe scenă era slobod, afară de scenă, e rob iarăşi… Aşa-i şi cu viaţa şi cu moartea. Lumea e teatrul; stările omeneşti: bogăţia, sărăcia, puterea, supunerea, şi altele, sunt măştile actoriceşti. Când ziua aceasta se va risipi - şi veni-va noaptea cea de spaimă, căreia mai degrabă i-am zice ziuă, (noapte pentru păcătoşi, ziuă pentru cei drepţi), când reprezentaţia sfârşi-se-va şi măştile fi-vor aruncate, când va fi cercetat fiecare pentru faptele lui, nu fiecare pentru bogăţia lui, nu fiecare pentru rangul lui, nu fiecare pentru puterea lui, ci fiecare pentru faptele lui: judecător, rege, femeie sau bărbat; când ni se va cere o viaţă şi nişte fapte virtuoase, fără să fie luate în seamă nici rangurile strălucire, nici neînsemnătatea sărăciei, nici tirania dispreţului; când ni se va zice: „Infăţişaţi-mi fapte, de eşti rob, mai nobile decât acele ale unui slobod, de eşti femeie mai vajnice de cât acele ale unui bărbat; o, atunci, cu măştile căzute, arăta-se-vor adevăratul bogat şi adevăratul sărac…”

 • SA SPERAM CA TOTUL VA FI BINE pentru aceasta emisiune. De la TVR (unde era "abuzat" si ishi putea permite de a spune asta...) Starea Natziei a "zburat" la Digi24 si de acolo la Prima TV (unde TOTU-I MIERE SI BUCURIE... shi nimeni nu-i spune ce sa spuna... LIBERTATE TOTALA... pina supara shi acolo la ceva "rotitze" despre care habar n-are inca!) Deci, am sapat pe Google si Wikipedia shi am gasit (ici colo chestii) lucruri pe care rareori cineva le cauta sa intzeleaga, macar partzial, anumite "chestii" si... bineintzeles cind omul cauta GASESHTE... sau nu. Prima TV AMEROM CANAL 38 or TeleAmerica. Prima TV is owned and operated by Prima Broadcasting Group , since early 2014. Prima TV reaches 87% of urban population Prima Broadcasting Group Cristian Burci founded Prima TV in 1997. Later he associated himself with international conglomerate SBS Broadcasting Group. SBS Broadcasting Group SBS Broadcasting Group (normally referred to as SBS, which originally stood for Scandinavian Broadcasting Systems) was a multinational media group, operating SBS Broadcasting Group (normally referred to as SBS, which originally stood for Scandinavian Broadcasting Systems) was a multinational media group, operating commercial television, premium pay channels, radio stations and related print businesses in Northern, Western and Central and Eastern Europe. SBS operated in Scandinavia (Denmark, Finland, Norway and Sweden), Bulgaria, Greece, Hungary, The Netherlands, and Romania. Belgium is the only country where SBS is still operating. In Romania Prima TV (also broadcast by cable in Moldova) Kiss TV (known as TV K Lumea before November 2006, now owned by Antenna Group) International Peers - SBS Media Holdings Co., Ltd (www.infrontanalytics.com/fe-FR/40555FK/SBS-Media-Holdings-Co-Ltd-/Beta) Shi din : www.theedgemarkets.com/article/who-actually-owns-media-prima “It was the television segment that kept the group in the red as its revenue declined 15.2% year on year."

  • @Dama Ilyes Mii de scuze! Cu vremea asta schimbatoare e greu sa previi grindina (sic!) sau tornadele sau... ceatza.

  • Prea tehnic, ne-ați băgat în ceață...nu că n-am fi fost până acu'...😄

 • Ramani ,votați pe Avram Iancu,președinte!Pe bune,cred ca este mai bun decat,pramatiile astea:ponta, tăriceanu,veorica,iohanita cel plavan și santajabil,ciolosan,etc.Alegeti INDEPENDENTII!Macar ăștia,sunt curați.

 • Tare as vrea să-i văd și eu pe ăia 51 care au dat dislike...

 • E de plans ! Ar trebui schimbat Codul Penal ...Model ar exista , dar nu se vrea!!! Toate legile codului penal ar trebui votate de popor si nu de cei de la conducere ; ar trebui introdus codul penal din 1845 ,denumit si CODUL CUZA ,bine inteles cu foarte mici adaptari timpurilor de astazi .inspirat din legislațiile franceze și prusace, era considerat foarte modern și prevedea, pentru prima dată, şi infracţiunile de corupţie, care puteau duce până la închisoare pe viaţă. Funcționarii dovediți a fi corupți își pierdeau definitiv funcția, făceau închisoare și pierdeau dreptul la pensie. Banii sau bunurile primite ca mită sau furate erau direcționate către spitale și case de copii sau bătrâni.

 • Du-te cu libelulele,Flutur

 • Bine ,ar fi sa va prindeti..macar de cele False ...daca de cele reale sunteti vai de capul si de sistemul vostru

 • Facem si noi....1..1..2!!!

 • Cauti sa te inchida astia de tot :)) Nu ma uit la tv, iti urmaresc emisiunea doar aici. Felicitari pentru emisiune... pacat ca nu se sesizeaza nimeni... nici macar cei de la USR... adica eu credeam ca ei vor fi schimbarea de care avem nevoie.

 • Bună Dragoș și voi dragi telespectatori care urmăriți Starea Natie!i super ce spune Dragoș. Eu atât va spun mai mult față de ce relatat Dragoș și vă spun este legat de nebuni (bolnavi psihici periculoși sau mai puțin periculoși). Trebuie că acești bolnavi să fie in evidena POLIȚIEI NATIONALE intr un registru (aplicatie) cu protocol încheiat strict cu Spitalele de Psihiatrie și Tribunalele Județene. Despre OAMENII care suna de pe cartele la 112. Parlamentul să dea o lege prin care cel care achiziționează cartela telefonică să nu o facă până nu și declară C.N.P. ul! Si atunci vom ști cine sună ce i așa de greu! În rest va spun sincer. Despre politic nu am nimic de spus Corupție! Îmbogățire! FANARIOTISM! ASTA ESTE FRATILOR! TREBUIE SA VOTĂM CU ATENȚIE IAR ÎN CAMPANIE SA I ÎNREGISTRĂM (FILMAT) CU CE PRIMIT IAR DACĂ NH SR TIN DE CUVANT DEMISIA! HAIDEȚI SĂ FIM MAI ATENȚI SA I ASCULTAM PE CEI MAI ISCUSITI CA NOI SI SA trăim bine. .

 • Pătratule carcotasule esti excesiv de dur cu Dan Barna! 🤔🤨

 • dragnea ,dreptul tau legal acum este sa mananci acadele

 • uitativa la africani si in toate tarile alea cu africani sa vedeti ce este acolo romania este pe langa ei un paradis uitati-va la mexicani si alte tari ... chiar si din europa da ei nu se expun ca noi sa isi bata toti joc de noi ... india ... korea etc la fel musulmani isi bat joc de femeile lor le exploateaza si nu numai ... cate si cate hoti mafia etc romania pe langa aia este un paradis

 • lasati caracal etc asta au fost sunt si vor fii in tara asta , si nu numai in romania este pe tot globul pamantesc este la fel da la noi romanul numa se plange si in mass media se face tam tam si alte tari isi bate joc de noi romani ca au dovezi mass media ne batem joc singuri de noi alte tari vad si au dovezi dar noi nu avem dovezi despre alte tari chiar daca la ei este mai mai rau ca la noi in tara ! cate fete si baieti femei barbati sunt exploatati sexual si nunnumai in toata lumea asta ... hai mai bag pula ... credeti voi ca nu doar la noi sunt toate relele ! peste tot sunt !

 • Cine dracu mai este si Barna asta? Tot un demagog. El ar fi facut...El face...cacatu' praf!

 • tundete chel si barba aia ... arati ca un boschetar urat

 • Il ador pe omul asta!!

 • In productia, Ce spun romanii: am vazut multe echipe formate in totalitate din politisti sau functionari la stat, (primarii sau la circa financiara). Tot neamul, cred ca si rezervele, tot in sistem. Dar surpriza, nimeni nu stie nimic. Vom face o comisie de ancheta. Vom ajunge la omul=comisia de ancheta. Frectie la un picior de brad.

 • Cu certitudine, Starea Nației este cea mai elocventă emisiune TV din România. Cinste ție, române.

 • De ce razi de numele Codrut te ai jucat o viata cu mingea in fata blocului 13 B1 de unde il striga mama lui nu masa domn Dragos ca ii zic acum lu Dinamo sau lui Raceanu sa ia atitudine pe tine

 • aveau model pt urgenta 112 dar cine sa il respecte? doamna de la coada vacii pusa pe functie cu pile? vorbea ca o capra beata dupa mahmureala

 • hahah,ies astia deicia si in 5 ani sunt atata...hahah, tot respectul Dragos /Big Like

 • Da si dupa ce'-i prind pe cretinii aia care suna aiurea ii amendeaza cu 200 de lei.Wow. Baga amenda de 2000 si arest

 • Avem nevoie de o comisie pentru orice

 • 😂😂😂 bravo ,ce stil fain ai sa zici adevarul in față ,cred ca e prima data cand ma uit cu drag la un video despre tot necazu ce-i acolo . MULTUMESC si la cat mai multe emisiuni 🙏

 • Traficul de carne vie este protejat de atat de sus, in lume, ca te ia ameteala!

 • rotorrentinfo/watch/15uykMqpuY2olZY.html o zi în traficul din Zalau, un Caracal din Ardeal

 • 8 LUNI ? ca sa activeze location la tel sau wifi . Astia sunt crimunali legali

 • Te asteptam sà revi, tu si echipa ta !! 👌👌👌

 • DRAGOS PÀTRARU 👍 esti tare de tot 🤣🤣🤣🤣🤣

 • Populimea Romana isi merita soarta .De 30 de ani persoane ca tine avertiza natia de cacat ca sunt in pericol dar preocuparea lor era sa le mai puna ceva la salariu .

 • supertare, multam