4/9 Lectia 1 - Numerele - Matematica pe intelesul tau cu Proful Online Ioan Ursu semnele algebra

Publicat pe 9 oct. 2010
proful-online.blogspot.com - VIDEO MATEMATICA cu Proful Online sau cautati pe Google: proful online Ioan URSU rusu profu de mate
mate-online-pentru-toti.blogspot.com/2012/03/pachetele-de-dvd-uri-videomanual-de.html#v2 - Recomand si Videomanualul de matematica "Calculul algebric" - Clasele V-XII - 10 DVD-uri
In aceasta lectie introducem notiunea de NUMAR si punctam importanta SEMNULUI din fata NUMARULUI. In acest fel scaderea privita ca o adunare, devine comutativa. Veti vedea ca numerele si operatiile cu numere se introduc natural simplu pe intelesul fiecaruia. Matematica nu e imposibila, e pe note si e accesibila tuturor. Daca ma urmariti cu atentie veti intelege multe notiuni care vi se pareau imposibile si va garantez note mari la clasa. Nu exista elevi slabi ci doar profesori dezinteresati care nu-si fac datoria atunci cand trebuie.
IMPORTANT: ACEASTA ESTE O NOUA METODA DE INTRODUCEREA SEMNELOR LA ALGEBRA, care merge de la practica spre teorie astfel incat oricine poate intelege foarte usor de ce a fost nevoie sa se inventeze matematica.
rotorrentinfo/watch/uqKqm6a4sYSJ05Y.html - Lectia 1 - Numerele - Matematica pe intelesul tau cu Proful Online Ioan Ursu semnele algebra si operatii cu numere

Comentarii

 • Felicitari!

 • Sunteti extraordinar, cu ajutorul dumneavoastra am reusit sa inteleg matematica.

 • V-au dat afara pentru ca le stricati piata meditatiilor, ce se faceau ei daca intelegeu copiii din clasa? Nu zic, meditatiile nu strica, atunci cand fixeaza materia, cand se exerseaza pentru pasionati sau cei care vor sa faca o cariera din matematica.

 • Mare dreptate aveti, vazandu-va lectiile, imi dau seama de ce pentru mine matematica a fost o corvoada. Nu exagerez, cand eram eleva, aveam cosmaruri legat de matematica. SI acum adult, mi se mai intampla sa mai am cateun cosmar legat de matematica. Pe vremea mea, ajunsesem sa fim si 45 de elevi in clasa. Asta ca circumstanta atenuanta acordata profesoarei pe care am avut-o. Venea in clasa, umplea in viteza tabla de vreo 10 ori si cu aceeasi viteza o stergea. In tot acest timp era un vacarm indescriptibil si asta era ora. Iar noi cei mai cuminti ne straduiam macar sa copiam si nu reusam sa tinem pasul cu viteza tovarasei profesoare, mai ales ca o tabla uda e si mai greu de urmarit. Am urat matematica! Dar ar fi nedrept sa dau vina numai pe acea profesoara. Desi, la pregatire particulara, era considerata o celebritate. Cred ca uzura este mare in invatamant, stiu ca salariile nu sunt suficiente, are si ea scuzele ei. Pana la urma sistemul este compromis. Sansa mea a fost ca am gasit dupa aceea doua profesoare bune dar era cam tarziu, aveam deja lacune. Insa intalnirea cu aceste doua profesoare dedicate profesiei, una dintre ele un geniu pedagogic, a dus la rezultatul ma descurca in scoala. Dar lacune am si acum, de aceea va urmaresc, desi sunt femeie matura, cu mult interes lectiile. Mai dureros este ca una din aceste profesoare (foarte draga mie) mi-a spus la un moment dat ca este mare pacat pentru ca m-am apucat atat de tarziu pentru ca am talent pentru matematica. Toata viata am facut tot posibilul sa imi aleg studii si profesii unde se cerea foarte putina matematica sau deloc, date fiind lacunele mele. Poate altfel ar fi fost viata mea acum si alte alegeri as fi facut daca stiam matematica. De aceea v-am scris toata polologia asta, poate mai citeste cineva si trage vreo invatatura. Sa stiti ca mai exista profesori dedicati si nu toti sunt indiferenti. Tot la spartul targului, in clasa a XII-a, am dat la liceu peste un profesor bun de matematica si am inteles ca se poate intelege si in clasa aceasta materie daca este explicata pe intelesul elevilor. Felicitari pentru ceea ce faceti, Dumnezeu sa va rasplateasca truda!

 • Cel mai bun profesor de matematica

 • Sunteti extraordinar! Multumesc!

 • Nu cred ca exista profesori de matematică mai buni ca dumneavoastra. Va multumesc pentru ajutor !

 • buna Domnule profesor! RESPECT! eu cred ca acum ca avem un nou presedinte puteti sa reincercati cu priectul Dumneavoastra..

 • Domnu profesor sunteti cel mai bun, pacat ca guvernul Romaniei nu vede asta. Eu am un examen de clasa 12 de dat la matematica si eu nu stiam mai nimic acum inteleg totul. Eu va urmaresc videoclipurile din Anglia si vreau sa va spun ca nici aici nu sunt profesori ca dumneavoastra. Multumesc din suflet ptr videoclipuri. Va doresc dvs si familiei multa sanatate , fericire si implinirea tuturor dorintelor.

 • e ceva uimitor, spune direct asa cum e problema, acum ma confrunt cu bac-ul si nu stiu nimik matematika, va multumesc foarte enorm si o sa privesc toate lectiile

 • Respect Respect

 • Multumesc e prea putin spus.

 • mare adevar !

 • sunteti cel mai bun profesor din cati profesori am vazut vreodata:)si va multumesc ca ma ajutati sa inteleg

 • mersi mult, acu inteleg si eu ceva....Cand eram in clasa a 5 , doamna profesoara de mate ne explica ''pe aici am fost, pe aici n am fost'' , daca doreai sa stii totul in detaliu, iti propunea un fel de lectii adaugatare cu plata, in afara orelor scolare.

 • Extraordinar !!! Asa ceva n-am mai vazut. Bravo, domnule profesor ! Va iubim!