Vă mai numărați mult?

Publicat pe 7 oct. 2019
Aboneaza-te la canalul nostru: bit.ly/2Q5sCHR
Canalul emisiunii Starea Nației, prezentată de Dragoș Pătraru, difuzată de luni până joi, de la ora 22:30, pe Prima TV.
Filosofia emisiunii Starea Nației este următoarea: într-o lume în care presa are destule momente în care se abate de la statutul de câine de pază al democrației, lucrurile trebuie rezolvate tot din interiorul breslei. Astfel de emisiuni, care să sancționeze deopotrivă derapajele politicienilor și ale presei pot contribui serios la însănătoșirea presei. Nu dăm verdicte, dar vom prezenta faptele. Iar la cum arată ele, de multe ori nici nu mai e nevoie de verdicte.
Urmăreste-ne și pe:
Site Starea Nației: www.stareanatiei.ro
Facebook: StareaNatiei
Twitter: StareaNatiei
Instagram: stareanatiei
Magazin Starea Nației: www.stareanatiei.ro/magazin/
Revista Starea Nației: www.stareanatiei.ro/revista-starea-natiei/
Podcast Starea Nației: www.stareanatiei.ro/podcasts/
Pentru sugestii și reclamații ne puteți găsi la:
Telefon:
0751293096 (de luni până vineri, intre orele 9:00 - 18:00)
E-mail:
contact@stareanatiei.ro

Comentarii

 • Fiecare se gandeste doar la ciolan si nicidecum la tara si popor ! Joaca de-a democratia,joaca de-a guvernarea....

 • Asa popor asa tara .Paguba o plateste POPULIMEA ROMANA ACEI CRATINI CARE DE 30 DE ANII O SUG LA RECE CA LA CALD O TINE TOT IN SUFERINTA .

 • Nu-l votati pe Joshanis! ne-a tradat. hai sa alegem tineri cu idei.

  • @Alina Sorescu Cocos Cine nu isi cunoaște istoria riscă să o repete la nesfârșit generații la rând luând teapa generație dupa generație. Răul tot rau ramane indiferent ca ne-au obișnuit să alegem între cel mai puțin rau . Cand tinerii isi v-or schimba mentalitatea sa aleaga intre doua bune sau foarte bune atunci o sa progresam ca Islanda anului 2009 pe cale pașnică .

  • @Alina Sorescu Cocos hai sictir..alt copil cu gandirea sub medie

  • @Geto Dac muie PSD muie usr plus este un partid plin de gay fortza Klaus Iohannis PNL cel mai tare

  • @Geto Dac cat sunt eu aici, carpii sunt vii iar din energia lor, se vor renaste dacii.

  • Cand in 30 de ani am avut un președinte care să nu fie marionetă si alogen ? Tinerii nu pot fi corupti si santajati,tot oameni sunt, au inventat USR PLUS samd aceeasi Mărie cu alta pălărie, nu mai stiu ce sa mai inventeze sa prostesca lumea iar in spate raman contractele grele păguboase statului EADS ,Microsoft ,Bechtel, Industria cu activele ,fierul si pământul valorificat tot de bolșevici și masonii vestici.

 • Al doilea comentariu : ce ar fi ca in pragul a 3 decenii de MultiColonie de la puciul 1989 sa boicotam licitația pentru Cotroceni a organizației ilegale Frontul Sclaviei Naționale din care se trag/divizat toate partidele politice care sunt aservite ambasadelor si marionetele lor ce ne tin captivi fără zacamintele de gaze onshore si offshore similare cu cele ale Norvegiei in detrimentul națiunii . Vorba lui Brâncuși săraci și prosti .

  • 😆😆☺️☺️🤷🤷🤷🤷🏵️🏵️🏵️🏵️🏵️

 • Veo ,,Femeia de fier ,,cu ,cabină de DAF ,tinichea ce-l mai prost , produs de pe Piață în serie limitată scos din Uzinele de la Videle ,nu mai merge pe export a rămas doar pe plan Provincial de dus vacile la păscut și 😂😂😂😂😂

 • Primul cel ce vizioneaza asta:)