Horoscop - Mesagerul Astrelor - 7, 8 și 9 octombrie 2019

Publicat pe 6 oct. 2019
De luni 07.10.2019 ora 06:42 și până miercuri 09.10.2019 ora 19:05 Luna se află în zodia vărsător, iar Uranus în zodia taur.
Horoscopul poate fi citit pe site-ul meu:
astredamus.com/
Pe pagina mea de instagram găsiți diverse curiozități astrologice și despre vise:
astrolog_astredamus

Comentarii

  • Nedumerire : de ce se foloseste astrograma momentului pentru un eveniment astral sau pentru horoscopul zilei. Deja e complicat să asculți și zodia și ascendentul sa faci un cumul de ...Si nu se potriveste nimic uneori...Multumesc!

    • Se folosește astrograma momentului deoarece aceea este poziția astrelor la evenimentul respectiv. În ce privește horoscopul zilei e mai complicat răspunsul. Odată că sunt mai multe modalități de al face. Mă refer la astrograma zilei dedicată fiecărui semn. Din alt punct de vedere femeile ar trebui sa se uite la zodia unde au Luna. Dar cate cunosc acest aspect? Așa că horoscopul zilnic general se face pentru că se cere. Cu toate astea, ceea ce se scrie la o zodie se poate aplica pe domeniul de viață al oricărui nativ, dacă își cunoaște astrograma. Asta in cazul in care se pune zodia respectivă pe ascendent. Deci e mult de explicat. Sigur în viitor voi aborda acest subiect.

  • Multumesc frumos pentru pesti...incep un loc de muncă nou 🙏💓🍀Doamne te rog ajuta-mă 🙏