Bombă la Puterea Dragostei! Anunțul făcut în urmă cu puțin timp de Jador „Fata care mă vrea pe mine

Publicat pe 14 nov. 2019
Jador de la Puterea Dragostei vrea să părăsească emisiunea.
Jador este unul dintre cei mai populari și iubiți concurenți de la Puterea Dragostei. A avut o scurtă relație cu Simina, dar certurile repetate i-au îndepărtat și au ajuns să se despartă după doar câteva săptămâni.
De-a lungul parcursului său în competiție, Jador a încercat să se apropie de mai multe fete, dar nu a mai avut nicio relație, până când a întâlnit-o pe Ella. Din păcate, lucrurile între ei nu au mers prea bine și ceea ce părea începutul unei frumoase povești de dragoste s-a transformat într-un motiv de certuri și reproșuri. Artistul și frumoasa brunetă care i-a ajuns la inimă au ajuns să se certe de fiecare dată în emisiune și să-și aducă tot felul de acuzații.
Anunțul făcut de Jador de la Puterea Dragostei
Spre surprinderea fanilor lui, Jador a anunțat că vrea să părăsească emisiunea Puterea Dragostei și i-a rugat pe fani să nu îl mai voteze. Mesajul video a fost publicat de ele pe pagina lui de Instagram, acolo unde este urmărit de aprope 600.000 de fani.
„Vă pup, jadorașilor. Apelez la voi, toți cei care mă iubiți, vă rog din suflet să nu mă mai votați pentru că îmi doresc din suflet să părăsesc casa asta și sunt mai multe motive la mijloc. Unul ar fi că nu e nimeni pentru mine aici și sigur fata care vrea pe mine e afară. Concertele vin langa și nu pot să mă prezint la ele și a plecat și Mocănelul meu (n.r.- Bogdan Mocanu). Mă duc după el, că nu scapă fără bărbat. Cam până aici mi-a fost. Vă iubesc din suflet și vă mulțumesc pentru tot și, vă rog din suflet, dacă mă iubiți cu adevărat, nu mă mai votați. Vă iubesc și vă mulțumesc din suflet pentru tot”, le-a transmis Jador fanilor lui.

Comentarii

  • Pleacă si cauta-ti afara femeia visurilor tale.Un neavenit,ai ajuns vedetă datorită celor de la canal d si Siminei.Un mincinos pervers.Cum sa iubesti o femeie ,cu care ai stat 30 min.? Ai facut o telenovela marca canal d.Te-ai facut de râs,afară,gata,nu te mai suporta nimeni de badaran si arogant.Te scotea din rahat Mocanu,dar uite ca a plecat.Acum urmezi,ca nu mai are cine sa aibe grija ta.

  • Dar chiar te rog să pleci ia-l și pe Mocanu să fiți fericiți!

  • Nici nu meritai tu de Ella o meriți pe Mariana...

  • Bravo jador forță nr1